Zahăr de cocos 400 g
Cod: 126Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
ZAHĂR DE COCOS
Nu-l confundați cu zahărul de palmier, care are o origine complet diferită . Zahărul de cocos provine din nectarul florilor de cocos . Acesta este încălzit pentru a forma un sirop, iar după ce apa se evaporă, obțineți cristale delicioase de caramel .
|  | Nu te pedepsi pentru viața ta dulce. Cu zahărul de cocos, vei primi și vitamine B, calciu, magneziu și fier în mâncare. Burtica ta se va simți liniștită datorită conținutului de inulină, care va avea grijă de intestinele tale . | 
Compoziţie
Nectar 100% din flori de cocos
Valori nutriționale la 100 g
Valoare energetică 1574 kJ / 376 kcal, grăsimi 0,1 g (din care acizi grași saturați <0,1 g), carbohidrați 92,9 g (din care zaharuri 92,9 g), proteine 1 g, fibre 4 g, sare <1 g
Utilizare și dozaj
Poate fi folosit ca înlocuitor pentru zahărul alb clasic. Are un gust dulce de caramel și un indice glicemic excelent de 35.
Alergeni
Poate conține urme de lapte , proteine din lapte , lactoză , soia , susan , ouă , cereale care conțin gluten , arahide și nuci .
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la temperaturi între 4 și 25 °C. A se proteja de lumina directă a soarelui, îngheț și umiditate.
Distribuitor
StrongMed sro
Parametri suplimentari
| Categorie: | Îndulcitori sănătoși | 
|---|---|
| EAN: | 745125345307 | 
| Alimente: | Îndulcitori | 
| Aromă: | neutru | 
| Filtrează după dietă: | fără cofeină, fără gluten, fără îndulcitori, fără îndulcitori artificiali, fără lactoză, îndulcitori naturali, vegan | 
| Formă: | pudră | 
| Greutate (g): | 400 g | 
| Mărci: | Protein a Co | 
| Nutriție: | nutriție sănătoasă | 
| Prelucrare: | Pudră | 
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Discuţie
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Doar utilizatorii înregistrați pot face postãri. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați.
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            