Despre noi

Protein a Co – și ce înseamnă asta?

„Mâncarea de la noi este un combustibil de calitate. Doar că, spre deosebire de benzină, chiar o savurezi pe deplin.”

Trebuie pur și simplu să mănânci. Fie că te agiți în fața calculatorului sau sub greutățile de la sală. Și nu folosește la nimic dacă la fiecare înghițitură ți se întorc ochii peste cap din cauza prețului. Sau chiar stomacul.

Am căutat atât de mult timp, încât am decis să începem să o producem singuri. Pentru că alimentele funcționale și de calitate nu trebuie să aibă neapărat un gust de noroi.

 

Gândire critică și papile gustative

Nu ne inventăm rețetele așa din senin. Le concepem astfel încât compoziția să fie nu numai funcțională, ci și gustoasă. Analizăm studiile științifice, pentru ca tu să nu fii nevoit s-o faci. Iar gustul îl perfecționăm atâta timp, până când fiecare dorește să-și mai pună o porție. Doar așa.

proteinco-tym
vyroba

Facem totul singuri

Ce ne trecem prin cap, asta și producem – iar tu apoi mănânci. Fără lucruri inutile, care nu au sens. Pentru tine, asta înseamnă o compoziție serioasă la un preț mai mic. Pentru noi înseamnă somn liniștit, pentru că știm exact ce-ți dăm.

 

Nu subestimăm experiența

Nu doar pe a noastră, ci mai ales pe a celorlalți. Ne interesează, ce ai nevoie și de ce. Ori te convingem să renunți, ori ne apucăm direct de treabă. Așa că, dacă e ceva ce îți lipsește la noi – te ascultăm. De mult timp nu mai facem asta doar de dragul nostru. 

 

Din cap direct în stomac
...cum se procedează la noi?

despre-noi

Timeline

2015

Salut, eu sunt Dan

Sunt în anul doi la medicină și m-am săturat să beau băuturi oribile. Așadar, când nu stau cu nasul în cursuri, dau ture pe la antrenori cu proteina mea. Este gustoasă, pentru că am niște papile gustative destul de critice. Dar, în plus, funcționează și datorită faptului că știu de ce are nevoie corpul. Totul este minunat – doar că, încet-încet, nu mai reușesc să țin pasul cu viața.

2016

Primul angajat (al lunii)

Încă studiez, încă dau ture pe la sală, dar nu mai sunt singur. Cel puțin până la sfârșitul anului, când Dan Blahoušek, socrul meu, se alătură echipei ca șef de producție. Pentru că, încetul cu încetul, hobby-ul ăsta scump din timpul facultății începe să devină o muncă plină de sens. Și Dan este din nou angajatul lunii. Deloc nu contează, că nu știi care dintre noi și că suntem doar noi doi aici.

2017

Frână de urgență

Încă studiez, dar nu mai dau ture pe la nimeni. În luna mai lansăm un magazin on-line cu 10 produse. Nu numai că brusc am mai mult timp, dar și mai mulți clienți. Ce să zic – în câteva secunde pe internet ajung la mult mai mulți oameni decât într-o zi întreagă pe drumuri.

2019

Sfârșitul și începutul

În iunie termin studiile, ceea ce înseamnă două lucruri. Pot să-mi scriu titlul Dr. înaintea numelui și, dintr-o dată, am mai mult timp pentru firmă. Așadar, în octombrie ne mutăm din garaj și angajăm personal suplimentar pentru producție.

2020

Cehia este prea mică pentru noi

Și spațiile inițiale, de asemenea. Deci, iar ne mutăm într-un spațiu mai mare și, pe deasupra, mai anexăm și un nou teritoriu. În plus, Slovacia este foarte aproape și putem comunica fără probleme. Așa că după punct și cz, acum putem pune punct și sk. 

2021

Primul birou oficial și prețul

De fapt, producția am avut-o încă de la început, dar ne lipseau birourile. 18 persoane meritau acest lucru – și astfel, din ianuarie, avem un loc „acasă” în Olomouc. 

2022

Lupta pentru materii prime

Un an destul de sălbatic, care ne-a dat jos ochelarii roz. Efectele pandemiei și creșterea prețurilor materiilor prime ne-au dat planurile peste cap. Dar nu am renunțat și firma a continuat să funcționeze.

2023

Premiile Forbes

După ani de muncă din răsputeri, în sfârșit a venit momentul – numele meu în clasamentul Forbes „30 sub 30”. Un moment puternic, care ne-a arătat că Protein & Co. crește în direcția corectă. Avem 570 de rețete proprii și eu am pofta să mergem și mai departe.

2024

Următoarea stație

Ungaria. Vrem să împărtășim rețetele noastre proprii și mai departe. De aceea ridicăm ancora și după punct și cz, acum putem pune punct și hu.